ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині продавали питну воду розлиту в антисанітарних умовах

|

Правоохоронці припинили незаконний видобуток та фасування води, організоване у одному з населених пунктів Радехівського району Львівської області. Про це Львівському порталу повідомиди у пресс-службі ГУ МВС у Львівській області.

во

Правоохоронці встановили, що одне з сільських комунальних підприємств надавало послуги з водопостачання та водовідведення фізичній особі-підприємцю, котрий з отриманої води налагодив виробництво фасованої питної води. Таким чином, комунальники всупереч законодавству України реалізовували підземні води.

Також працівники міліції з’ясували, що підприємець розфасовував воду в антисанітарних умовах у приміщенні, стіни якого були покриті грибком. У подальшому ця фасована питна вода, виготовлена без відповідних дозвільних документів в неналежних умовах, реалізовувалась у торгових точках Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, підприємцеві загрожує покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Фото: прес-служба ГУ МВС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *