ОСТАННІ НОВИНИ

Як Львів святкуватиме День Незалежності. Програма

|

«Країна вартує твоїх зусиль» — цьогорічне гасло Дня Незалежності у Львові. В місті відбудеться чимало заходів на різних локаціях – в центрі міста, в парках, тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

незалежність

Зокрема, 23 серпня о 12.30 на Личаківському кладовищі відбудеться поминальне віче в пам`ять про загиблих захисників нашої країни. Заупокійна молитва відбудеться на полі почесних поховань № 76, де урочисто піднімуть державний прапор України. 24 серпня відбудеться Акафіст до Пресвятої Богородиці за мир і ласку для України. Спільна молитва розпочнеться о 17.00 на площі перед Оперним театром (пр. Свободи). Виконуватиме Акафіст Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик».

Також в парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відбудуться фестиваль, майстер-класи, виступи гуртів, благодійний збір коштів. На пл. Ринок (південно-західна сторона) триватиме інтерактивна виставка «Карта України».

22 серпня з 12.00 до 13.30 відбудеться парад в межах заходу «Фестиваль Львівського» за маршрутом: пл. Ринок — вул. Памви Беринди — просп. Свободи — пл. А. Міцкевича — просп. Т. Шевченка — вул. М. Грушевського — вул. І. Франка — пл. І. Франка — вул. Д. Вітовського.

Також з 22 серпня до 6 вересня на вул Леся Курбаса, 3 з 20.30 до 22.00 год відбуватиметься 3D-мапінг «Країна вартує твоїх зусиль».

24 серпня з 15:00 до 19:00 год запланований благодійний спортивний фестиваль «Молодь, майбутнє, Україна» в Музеї народної архітектури та побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1).

В Левандівському парку (вул. Повітряна) відбудеться захід під назвою «На Левандівці більше хорів». Хори зі Львова виступатимуть із патріотичними піснями. В парку відбудуться спортивні забави та виставка Меморіального музею ім. Р. Шухевича. Серед учасників: Народний дім «Левандівка», ЛКП «Культурно-мистецький центр Супутник», Народний дім «Білогорща».

На площі біля бібліотеки «Під спільним дахом» (вул. Симоненка, 10) відбудуться заходи «Площа 12-ти ремесел» – це 12 презентацій ремесел через майстер-класи та виступ оркестру «Сурми Галичини». Заходи триватимуть з 12.00 до 15.00.

Фото: dyvys.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *