ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко поглинув партію Кличка

|

Лідер партії «Блок Петра Порошенка – Солідарність» Юрій Луценко підтвердив інформацію про об’єднання його політичної сили з УДАРом Віталія Кличка. Про це повідомляє Громадське ТВ, передає кореспондент Львівського порталу.

удар

«УДАР для нас не просто одна з політичних партій України, а братська партія, тому що у нас є спільна фракція у Київраді, у нас є спільна фракція у Верховній Раді. І звичайно, що насамперед ми зосередили всі свої зусилля на переговорах саме з партією пана Кличка. Ці переговори дійсно завершилися, ми дійсно плануємо після Дня незалежності проведення з’їзду, який ухвалить остаточне рішення про об’єднання партій і наших зусиль на виборах як у Києві, так і по всій Україні», – зазначив Лученко.

Раніше про те, що триває об’єднавчий процес цих двох політичних сил повідомляв заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко. За його словами спільний з`їзд партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і «УДАР» планується 27 серпня.

Як відзначив Луценко, в перспективі «УДАР» припинить своє існування.

«В українських реаліях це довгий процес, тому що ми повинні пройти певні юридичні етапи. Проте ми домовилися про те, що ми розглядаємо один одного як одне політичне ціле. Можливо, в перспективі і партію можуть перейменувати, відбудуться інші організаційні дії. Але суть у тому, що наразі мер Києва висуватиметься від «БПП-Солідарність» і по всій Україні кандидати від «УДАРу» висуватимуться саме з цієї платформи. У перспективі це завершиться злиттям партій, створенням єдиної фракції, як це відбувається у Верховній Раді», – зазначив він.

Фото: Громадське ТВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *