ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську ОДА пікетують ненависники Мигаля

|

Сьогодні, 18 серпня, о 10. 00  годині розпочався пікет громадських об’єднань проти призначення Романа Мигаля на посаду першого заступника Держгеокадастру у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_6073

Активісти обурюються, що очільники ЛОДА продовжують призначати на важливі посади чиновників із сумнівною репутацією, котрі не пройшли народної люстрації.

«Ми зібралися тут для того, аби нагадати посадовцям, що народ має брати активну участь у призначенні посадовця такого рівня. У Романа Мигаля доволі сумнівна репутація, СБУ виявила порушення у його роботі, проте наші очільники на це не зважають», – говорить активіст ГО «Розвиток громади» Андрій Дробіт.

DSC_6083

Станом на 11.30 висловити громадянську позицію прийшло доволі небагато людей, хоча анонсувалося, що учасниками акції будуть ГО «Розвиток Громади», ГФ «Афганська сотня», ГФ «Рабів до раю не пускають»,  “Спілка соціального захисту бійців АТО і сімей загиблих”, ГО «Народна самооборона Львівщини», ГО «Варта 1», ГО «Варта 700», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Економічний бойкотний рух», ГО «Пріоритет права» та  інші.

Представники внутрішніх органів знаходяться безпосередньо біля ЛОДА та контролюють, щоб пікет не переходив рамок закону.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *