ОСТАННІ НОВИНИ

Плідні вихідні СБУ у зоні АТО

|

Служба безпеки України підбила підсумки роботи за вихідні зведених мобільних груп, які борються із контрабандою у зоні АТО. Про це Львівському порталу  повідомили у прес-центрі СБ України.

СБУ

За даними прес-центру, у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області затримано автомобіль з продуктами харчування на загальну суму майже 10 тисяч гривень.

У районі селища Верхньоторецьке Донецької області – мікроавтобус з м’ясом курки вагою 580 кг. Крім того, біля цього ж населеного пункту затримано вантажівку з медикаментами на суму 33 тисячі гривень без відповідних документів.

У селищі Мелекіне Першотравневого району Донецької області виявлено місце продажу контрабандних цигарок російського виробництва та алкоголю.

У районі смт Очеретине Донецької області затримано автомобіль з м’ясом курки та печінкою свинини вагою 3,8 тонни на 85,3 тисячі гривень, а також вантаж з молочною продукцією вагою 3,5 тонни на суму 93,3 тисячі гривень. Крім того, біля цього населеного пункту затримано вантажівку з гранітними плитами.

Біля селища Майорське Донецької області зупинено автомобіль із 814 пляшками слабоалкогольного напою.

У Донецькій області також затримано автомобіль, який перевозив продукти харчування вагою близько 7 тонн на суму 300 тисяч гривень.

«Служба безпеки України наголошує, що ст. 332-1 (порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з конфіскацією автотранспортних засобів», – додають в прес-центрі.

Фото: прес-центр СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *