ОСТАННІ НОВИНИ

Учора бойовики встановили «рекорд» за кількістю обстрілів позицій АТО

|

Учора, 14 серпня, у зоні АТО, вогнева активність противника була найбільшою за останні місяці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

ато
З 18 години і до опівночі, російсько-терористичні війська зосередили обстріли українських позиції на Донецькому напрямку. Так, наприкінці доби, під вогнем 120-міліметрових мінометів 5 разів опинилися наші опорні пункти у Красногорівці. Близько 21 по Авдіївці, а майже о 22 по селищам Новоселівка, Новомихайлівка, Новобахмутовка, Водяне била ворожа артилерія калібру 152 міліметри. А з 21.50, в чергове цинічно порушивши мирні домовленості, бойовики з «Градів» зі сторони шахти Абакумова, вели вогонь по Невельському, Пісках, Опитному, Водяному. Також по наших позиціях у населеному пункті Первомайське працювала ворожа артилерія калібру та «Гради».
В районі Маріуполя, ввечері, бойовики двічі з реактивної артилерії і один раз зі 120-міліметрових мінометів били по Талаківці.
Після опівночі, 15 серпня, бандформування продовжили обстріли наших позицій в основному на Донецькому напрямку. А о 3.16 в чергове з «Градів» били по силах АТО у Первомайському.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *