ОСТАННІ НОВИНИ

У Кривому Розі біля моргу вибухнула граната. Одна людина загинула, двоє – у лікарні

|

У Кривому Розі в ніч на 15 серпня внаслідок вибуху гранати біля будівлі моргу загинула одна людина, ще двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  ГУМВС України у Дніпропетровській області.

граната

Повідомляється, що о 04.15 до чергової частини Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління від оператора “103” надійшло повідомлення, що біля моргу на території комунального закладу “Криворізька міська лікарня № 9” по вул. Женевській стався вибух.

“Попередньо встановлено, що вибухнула граната РГД-5, яка була прикріплена на розтяжці біля входу до приміщення моргу. В результаті вибуху одна особа загинула, ще двоє були поранені та доставлені в одну з місцевих лікарень”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі міліції зазначили, що потерпілі займалися перевезенням тіл померлих. Законність їхньої діяльності перевіряється. Однією з версій є конкурентна боротьба у цій сфері діяльності.

За цим фактом прокуратурою Жовтневого району Кривого Рогу відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), а слідчим відділом Криворізького міського управління міліції – за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове слідство.

Як повідомив в ефірі телеканалу “112 Україна” керівник прес-служби міліції Дніпропетровської області Олексій Щербатов, постраждалі та загиблий внаслідок вибуху – батько, син та їхній родич.

Фото: news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *