ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат вимагає від Садового відкликати запрошення до Львова «останнього диктатора Європи»

|

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк разом із львівськими активістами вимагає від міського голови Львова відкликати ініціативу запрошення до Львова Олександра Лукашенка. Про це йдеться у заяві депутата від 13 серпня, що є в розпорядженні Львівського порталу.

лукашенко

«Я, як депутат Львівської міськради, здивований та обурений ініціативою міського голови Львова Андрія Садового щодо запрошення останнього диктатора Європи Олександра Лукашенка на футбольний матч Україна-Білорусь, що відбудеться 5 вересня у Львові», – йдеться у заяві.

Депутат підкреслює, що братній білоруський народ позбавлений практично всіх громадянських прав і свобод, а в тюрмах Білорусі утримуються численні політв’язні, найвідоміший із яких – великий друг України Микола Статкевич.

При цьому, незважаючи на підтримку України на словах, Олександр Лукашенко розширює мережу російських військових баз на території Білорусі, що становить додаткову загрозу для України, пояснює Володимир Гірняк.

Відтак, депутат поставить на сесії Львівської міськради питання щодо відкликання міським головою ініціативи запрошення глави Білорусі до Львова.

Фото: ukrainianwall.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *