ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шукають таланти серед художників, музикантів та поетів

|

У Львівській облдержадміністрації розпочався конкурс на здобуття обласної премії у галузі культури, літератури, мистецтва та журналістики. Обласна премія є найвищою премією у Львівській області, що присуджується за вагомий внесок в українську культуру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

премія

Премія визначається щорічно у тринадцяти номінаціях: мистецтвознавство і культурологія; музейна справа і збереження культурної спадщини; поезія; проза; літературознавство, сучасна літературна критика та переклади; драматургія, театральне мистецтво; журналістика та публіцистика; музичне мистецтво; образотворче мистецтво; декоративно-ужиткове мистецтво; народна творчість;  дизайн;  архітектура.

Подання-рекомендацію, оригінальні твори і роботи (або каталоги робіт), присвячені ним статті в пресі слід подати у департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОДА (м. Львів, вул. Винниченка,14) до 1 жовтня 2015 року.

Твори і роботи мають бути оприлюдненими у завершеному вигляді упродовж останніх трьох років, але не пізніше ніж за півроку до їх висунення на здобуття премії.

Фото: hudozhnya.at.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *