ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники львівської юстиції часів Януковича оминули люстрацію

|

У Єдиному державному реєстрі осіб, до яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади», немає прізвища жодного чиновника львівської юстиції, які працювали на режим Януковича. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Громадська люстраційна рада Львівщини, інформує кореспондент Львівського порталу .

люстрація

Люстраційний процес, який має бути відкритим для громадськості, проходить без відома журналістів, що неабияк обурює активістів.

« Першим, що варто зробити на посаді новому керівнику Львівської юстиції, а також Міністру юстиції, як особі що несе відповідальність за люстраційні процеси у власному відомстві, це показати для всієї України як проходить люстраційний процес. Потрібно оприлюднити список осіб, з числа державних службовців Львівської юстиції, щодо яких застосовується автоматична норма ЗУ ,»Про очищення влади» і прізвища яких, мали б бути внесені у відповідний реєстр. До сьогодні Львівщина не бачить у цьому реєстрі осіб з Львівської юстиції, що працювали на режим Януковича. Прикро констатувати, що обіцянки Міністра юстиції щодо люстрації не торкаються чомусь відомства, що йому підконтрольне» – пишуть активісти.

Також слід зазначити, що Громадську люстраційну раду не повідомили про проведення співбесід з претендентами на посади керівника і заступника керівника Львівської юстиції, хоча дана обіцянка була дана особисто заступником міністра Гією Гетсадзе.

Фото : www.karpatinfo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *