ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські бойкотуни не втручатимуться в розборки російських банків  

|

Львівський бойкотний рух не втручатимуться в рейдерські розборки на Сихові. Відповідну заяву представники руху оприлюднили у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

11898816_963090230414010_4515520901572186907_n

«У цьому суто господарському конфлікті маємо плюси. Російський окупантський VS Bank, який тримається в тіні своєї мамки – Сбербанку Росії, нарешті привернув увагу громадськості і ЗМІ до своєї діяльності. Ми обіцяємо разом з іншими небайдужими спільнотами провести найближчим часом протестні акції проти самого існування цієї смердючої путінської структури на теренах України і Львова зокрема.
Але, як казав Симон Петлюра – не так страшні московські воші, як українські гниди. «Постраждалий» інвестор Віталій Афанасійович Ломакович – особа знана в певних колах. Не один рік керував в Україні Банком Москви (БМ Банк). Був членом виконавчого комітету Львівської міської ради. Минулого літа всерйоз мітив на посаду Голови Львівської ОДА. Та й за улюбленим львів’янами SpotLife стирчать російські вуха і роги.

Отже, Економічний Бойкотний Рух закликає громадських активістів Львова не брати жодної участі в конфлікті. Хай хоч позабиваються», – йдеться у заяві Економічного Бойкотного Руху.

Нагадаємо, що  у вівторок відбулася спроба російського «ВіЕс Банку» рейдерськими методами захопити приміщення одного з фітнес-клубів мережі Sport Life (вул. Зубрівська,38 – ред).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *