ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за продаж неповнолітнім алкоголю та цигарок анулювали лише 4 ліцензії

|

Впродовж січня – липня 2015 року на Львівщині винесено 9 рішень про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних/слабоалкогольних напоїв чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, на загальну суму 86,7 тисяч гривень, а також було анульовано 4 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС України у Львівській області.

Алкоголь школярка

Застосування санкцій та анулювання ліцензій на торгівлю відбулося на підставі матеріалів правоохоронних органів Львівської області.

Також повідомляється, що впродовж січня-липня 2015 року у Львівській області видано 8590 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в тому числі: 4911 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 3679 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Натомість за порушення своєчасності сплати до бюджету чергових платежів за ліцензії призупинено дію 673 ліцензій та анульовано 686 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Окрім того цього року року проведено 106 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Порушення виявлено у 98 випадках. До суб’єктів господарювання застосовано фінансові (штрафні) санкції на загальну суму 555,2 тис.грн., з них сплачено всього 175,2 тис. гривень.

Нагадаємо, що за ініціативи народного депутата Ігоря Васюника у Львові проводились нічні рейди, де активісти виявили, що у Львові «процвітає» нічна торгівля алкоголем, на яку не реагує ні міліція, ні міська влада. Водночас міліція зафіксувала лише чотири такі випадки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *