Коноплянка відмовив російським журналістам

|

З початку російської агресії було висловлено багато думок з приводу того, чи переносити протистояння України та Росії на спорт, адже багато українських футболістів грають в російському чемпіонаті, найвідомішими з яких є Андрій Дикань та Роман Безус, а співпраця Анатолія Тимощука та петербурзького «Зеніту» припинилася доволі недавно.

коноплянка

Євген Коноплянка разом з футболістами дніпропетровського «Дніпра» усіма силами підтримували українських військових, і, хоч український футболіст змінив клуб, його позиція щодо Росії не зазнала жодних змін. Відтак, після вчорашнього матчу за Суперкубок,  Коноплянка сказав “ні” російським журналістам, передає кореспондент Львівського порталу.

«Кажуть Коноплянка після матчу за Суперкубок відмовився спілкуватися з журналістами рф», – написав журналіст телеканалу «2+2» Вадим Скічко у Твіттері.

Нагадаємо, напередодні український футболіст Євген Коноплянка зрівняв рахунок у матчі, забивши у ворота каталонської «Барселони», проте його клубу таки не вдалося завоювати трофей.

Фото: ua.tribuna.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *