ОСТАННІ НОВИНИ

Артилеристи засипають «Градами» противника

|

Мобілізовані шостої черги, які отримують фах артилеристів, розпочали стрільби із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». У 184-му Навчальному центрі мобілізовані артилеристи вже засипають «Градами» умовного противника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.

60

За даними відомства, упродовж кількох тижнів мобілізовані вже пройшли теоретичну підготовку, вивчили бойові машини та відпрацювали на них елементи ведення вогню. На сьогодні кілька сотень військовослужбовців, які навчаються у відділенні підготовки фахівців ракетних військ та артилерії, приступили до практичних занять.

56

За словами старшого викладача циклової комісії ракетних військ і реактивних систем залпового вогню Олексія Якушевського, військові тренуються стріляти як у день, так і вночі.

57

 

58

«Триватимуть практичні навчання з бойовою стрільбою два дні. Сьогодні відбувається тактичне навчання з бойової стрільби, під час якого завданням у курсантів є вихід і підготовка вогневої позиції артилерійської групи, підготовка бойової машини в районі зосередження та бойова стрільба, а також, згодом, нічна бойова стрільба з підсвіткою з мінометів», – повідомив Олексій Якушевський.

59

Як відомо, ціль, у яку мають влучити мобілізовані, знаходиться  на відстані майже 8 кілометрів. Спершу артилеристи орієнтують машину на місцевості по бусолі, а згодом роблять більш точні наведення на ціль вже на самій установці «Град».

55

Фото: МОУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *