ОСТАННІ НОВИНИ

Що чекає на відвідувачів цьогорічного Форуму видавців

|

Вже через місяць, а саме 9-13 вересня, у Львові пройде 22 Форум видавців і читачів. Організатори події поділилися програмою заходу, передає кореспондент Львівського порталу.

форум

За словами організаторів, 22 Форум видавців планують зробити більш масштабним, адже окрім Палацу Мистецтв він охопить ще 60 локацій по всьому місту. Окрім звичного книжкового ярмарку, львів’яни та гості міста зможуть побувати на бібліочетному форумі (головна бібліотечна конференція країни), тижню сучасної драматургії, дитячому форумі, заході «Ніч поезії і музики нон-стоп» та гала-концерті конкурсу «Молода республіка поетів»

Головні теми цьогорічного Форуму – культура проти пропаганди та проблема цінностей.

Організатори розповіли, що в межах 22 Форуму видавців буде діяти 6 тематичних майданчиків у різних локація у центрі міста. В межах кожного з них буде обговорюватися якась певна інтелектуальна тематика. Також там будуть проводити зустрічі з письменниками, дискусії і продаж тематичних книг. Ці майданчики охоплять такі теми: Фронт і фронтир, Уроки історії, Нація та едукація, Мандри, Кулінарія та Жіноча тема.

Спеціальним гостем події буде країна Франція, представники якої братимуть участь у читацьких подіях.

Як зазначила виконавчий директор Форуму видавців Вікторія Шиманюк, новинкою стане також те, що Форум впровадив два види квитків

«Цього річ будуть оремо квитки на ярмарок та окремі квитки на події літературного фестивалю. Такі квитки можна придбати завчасно за нижчою ціною. Купівля квитка на всі події, до 15 серпня, коштує 50 гривень, після 15 серпня – 70 гривень», – сказала Шиманюк

Квитки на заходи Форуму видавців можна придбати онлайн на сайті bookforum.ua або на платформі 2event. Кожен відвідувач, окрім квитка, буде мати можливість отримати безкоштовно план розміщення видавництв, програму заходів, які відбуватимуться на території книжкового ярмарку, програму літературного фестивалю та карту локацій по місту. 10% від продажу всіх квитків організатори передадуть на потреби АТО.

Фото: bookforum.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *