ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали двох терористів «ДНР»

|

Прикордонники, які виконують завдання на контрольному посту «Березове» на Донеччині, затримали вчора чоловіка, що  належить до незаконних збройних формувань. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ ДПС України.

днр

Під час несення служби прикордонний наряд помітив автомобіль «Ваз», який під’їхавши до посту почав швиденько розвертатись, проте транспортний засіб відразу був блокований. В ньому знаходився чоловік у військовій формі з символікою незаконного збройного формування та жінка, мешканка міста Шахтарськ.

У ході перевірки у водія прикордонники знайшли військовий квиток ДНР, а також набої калібру 12 та 7,62 мм. Крім того, стало відомо, що громадяни прямуючи автомобілем втратили орієнтування та під’їхали до контрольного посту, але помітивши прапор і українську символіку спробували одразу ж утекти. Затриманих передали співробітникам СБУ у Донецькій області.

Ще одного чоловіка, який приймав участь в бойових діях в складі незаконних збройних формувань, затримали вчора прикордонники спільно з працівниками МВС в населеному пункті Сухі Яли Мар’їнського району Донецької області. Даного громадянина України виявили у ході проведення оперативних заходів. За попередніми даними він у період з липня 2014 року по січень 2015 року приймав участь в бойових діях в складі незаконних збройних формувань.

Фото: news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *