ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці накрали нафтопродуктів на півмільйона гривень

|

На Львівщині міліція затримала «на гарячому» 4 підприємців, які організували схему викрадення нафтопродуктів для подальшого виготовлення фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

нафта

Правоохоронці з’ясували, що у лісовому масиві нафтового родовища є незаконна врізка до нафтопроводу, з якої спритні підприємці організували незаконне перекачування нафти за допомогою спеціального обладнання.

За результатами проведених оперативно-слідчих заходів працівники міліції встановили, що зазначену продукцію правопорушники зберігали на складському приміщенні рубероїдного заводу, де здійснювалася попередня очистка нафти. Далі нафту реалізовували до низки підприємств Львівської та Івано-Франківської областей.

Відтак 7 серпня під час проведених санкціонованих обшуків у правопорушників вилучили 100 тонн нафти, 6 електронасосів та продукти нафтопереробки (1 тисячу 500 тонн дизельного пального, 10 тонн нафтового мазуту та 200 літрів бензину) на загальну суму  500 тис. грн.

За цим фактом слідчим управлінням ГУМВС України відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Двох правопорушників затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили їм про підозру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *