ОСТАННІ НОВИНИ

Під час сварки чоловік зарізав ножем товариша

|

У Миколаєві Львівської області місцевий мешканець під час сварки зарізав ножем свого знайомого, який прийшов у гості. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

pfhspfd

Як виявилося, 41-річний чоловік у власній квартирі поранив ножем свого знайомого, після цього він виніс тіло на вулицю та залишив на узбіччі дороги. Згідно статті 115 ККУ підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вбитого чоловіка на узбіччі знайшла місцева мешканка. Вона повідомила про це правоохоронцям 10 серпня. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили на тілі чоловіка сліди ножових поранень

Правоохоронці з’ясували, що тієї ночі 36-річний мешканець Нового Роздолу, тіло якого було знайдено на узбіччі дороги, був у гостях у знайомого, котрий проживає у одному з будинків у Миколаєві. Між чоловіками виникла суперечка під час якої власник квартири, ножем декілька разів вдарив гостя у груди. Травми виявилися несумісні з життям, чоловік помер на місці події.

«Коли зловмисник побачив, що чоловік, якому він наносив удари ножем, мертвий – вирішив приховати сліди злочину. Вночі він виніс його тіло з будинку і викинув його на узбіччя дороги», – повідомив заступник начальника відділу управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Василь Шморгун.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Фото: provse.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *