ОСТАННІ НОВИНИ

На початку вересня у Львові пройде міжнародний фестиваль Art Meetings

|

З 5 до 12 вересня у Львові вже вп’яте відбудеться міжнародний фестиваль Art Meetings. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

фест

Art Meetings – це міжнародний проект, який відбувається в Україні задля поширення європейської культури, сприяння культурного і суспільного співробітництва. У рамках проекту відбуваються концерти музичних колективів, майстер-класи, виставки, кінематографічні проекти, конференції, дискусії. До реалізації цих ініціатив залучають митців, журналістів, менеджерів, аніматорів. Ідеєю фестивалю Art Meetings є створення місця зустрічі – платформи, взаємного пізнання і пошуку джерела натхнення для незалежних митців зі сходу і заходу Європи.
Цього року у Львові виступатимуть такі європейські зірки: Ігор Бокс (Польща), Дуо Міро Тос(Словаччина), Цезаре Духновскі (Польща), Анжей Баєр (Польщі), Пйотр Дамасевіч (Польща), і Петр Врба (Чехія), Вільям Совік (Швеція), Maчей Грабовський (Польща), Андре Ролінгхетен (Норвергія).
Окрім музичних концертів, у рамках фестивалю відбудеться майстер-клас польської групи «Зроби Сам!». Родзинкою програми стане гурт «Fire!» зі Швеції.
Додамо, що захід організований під патронатом польського Міністерства закордонних справ.
Фінансується проект за кошти польського Міністерства культури і національної спадщини, Міністерства культури Словаччини, Польського інституту в Києві, Nordic Culture Fund, Pro Helvetia, Вишеградського фонду. Фестиваль організовує польська фундація Eclectika. Співорганізаторами проекту є культурні установи та неурядові організації з Угорщини, Словаччини, Чехії та Німеччини.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *