ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Кімната страху» жахає сусідів

Святослав ДРАБЧУК, Львівський портал

|

Діяльність «Кімнати страху», що знаходиться на вулиці Лесі Українки 7, викликає обурення серед мешканців цього будинку.  На думку сусідів «страшної» кімнати, її функціонування йде наперекір інтересам мешканців будинку. Львівський портал поспілкувався з обидвома сторонами конфлікту.

страх

«Коли вони прорубували додаткові двері в кімнату, будівельники пошкодили несучу стіну будинку. На наші скарги будівельники не звернули жодної уваги. Тоді ми, мешканці будинку, вирішили зачекати відкриття цього розважального центру», – розповідає мешканка будинку Богдана Іванівна.

Проте початок діяльності «Кімнати  жаху» не принесла мешканцям будинку нічого приємного.

«Цілий день шумно настільки, що ми не можемо відчинити двері, що в таку спеку є великою проблемою. Також відвідувачі «Кімнати жаху» палять в під’їзді, розпивають алкогольні напої, залишають сміття. В нашому будинку проживають пенсіонери та інваліди, яким «Кімната страху» та її відвідувачі приносять великий дискомфорт» – скаржиться ще одна мешканка будинку Ганна Семенівна.

Мешканці будинку надсилали скарги у прокуратуру, Галицьку адміністрацію, безпосередньо меру Львова Андрію Садовому, неодноразово викликали дільничого інспектора. Проте бажаного ефекту це не дало.

DSC_5906

Адміністрація «Кімнати страху» повністю спростовує скарги сусідів та висловлює свою точку зору на конфлікт.

«Ми працюємо згідно регламентує Закону України – з 10 до 22 години. Відвідувачів, котрі очікують своєї черги на сходовому майданчику, ми наполегливо просимо зберігати тишу. Ми не чинимо нічого протиправного та хочемо бути у злагоді з сусідами. Швидше за все, їм не так заважає наша діяльність, як формат нашої «Кімнати страху», – прокоментували працівники атракції.

Хто зі сторін правий, вирішить суд, який відбудеться 18 серпня.

«Якщо суд не задовільнить наші вимоги, ми вийдемо на пікет, на який дала дозвіл Міська рада. Ми маємо велику підтримку та впевнені, що врешті –решт нам вдасться відстояти свої права», – заявляють стурбовані сусіди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *