ОСТАННІ НОВИНИ

Форум видавців зробить з дітей супергероїв

|

Цьогорічний Форум видавців створюють багато заходів для наймолодших читачів. Про це на прес-конференції розповіла представник організації дитячої програми Форуму видавців Софія Рябчик, передає кореспондент Львівського порталу.

діти

В продовж чотирьох днів організатори провести близько 400 заходів для дітей від 3 до 14 років. До переліку цих заходів входять: зустрічі з письменниками, літературні ігри, 50 видів майстер-класів, музейний квест, наукова програма, мандри, настільні розвиваючі ігри.

Куратор Музейного квесту у межах Дитячого Форуму Софія Рябчик розповіла, що всі ці заходи будуть розділені за тематикою на 8 просторів та створять одну інтерактивну гру.

«Родзинкою всіх цих 400 заходів є те, що ми хочемо їх перетворити у одну велику гру «Стань супергероєм». Кожна дитина, віком від 6 років, може отримати на вході Чарівну книгу супергероя. І коли вона її пройде і заповнить, тобто коли вона пройде кожен з 8 просторів і спробує себе в різних сферах, тоді дитина зможе стати супергероєм», – запевнила вона.

Організатори хочуть, щоб всі ці ігри не просто розважали, а й розвивали дітей.

«Для нас дуже важливою є культура участі, дитячий погляд на світ. Для нас важливо пропагувати дитину мислити. Навіть в цій книзі кожна дитина має записувати свої враження від кожного простору чи на виході позначати наклейками на мапі країни, що вона робила чи що їй сподобалось. Тобто кожен учасник гри має реагувати на захід а не просто його відвідувати», – сказала Софія Рябчук

Фото: zz.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *