ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині російські бойовики вбили українського військового і поранили чотирьох людей

|

У Луганській області за минулу добу, 9 серпня, через обстріли бойовиками загинув 1 військовослужбовець, ще 3 військових та мирна мешканка зазнали поранень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

Crisis in Ukraine
«У результаті вечірнього обстрілу з боку с. Донецького (підконтрольне ЛНР) блокпосту ЗСУ в с. Кримському було смертельно поранено старшину 24-ї окремої механізованої бригади. У смт Новотошківському в районі 29 блокпосту в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримали поранення 2 військовослужбовці 24-ї бригади. Поранених госпіталізовано і їм надається вся необхідна допомога», – йдеться у повідомленні.
Водночас біля Станиці Луганської боєць 128-ї бригади отримав поранення, підірвавшись на розтяжці. У с. Казачому (Станично-Луганський район) на своєму подвір’ї внаслідок влучання міни отримала поранення жінка, повідомляє прес-служба.«Доба на Луганщині минула як ніколи важко. У нас є вбиті та поранені, у тому числі й серед мирних мешканців. Терористи з кожним днем продовжують нарощувати вогневу агресію. Керуючись установками своїх господарів «знищити все», вони не зважають на те, куди вони стріляють і навіщо, і тим більше на Мінські домовленості», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.
Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *