ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє самбірчан пограбували чоловіка у барі

|

У Самборі, що у Львівській області, двоє місцевих жителів вкрали мобільний телефон у чоловіка в барі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

телефон

“До Самбірського міського відділу міліції, 6 серпня із заявою звернувся 33-річний мешканець району. Чоловік розповів, що коли він відпочивав у одному з місцевих барів, його пограбували. Невідомі забрали у нього мобільний телефон вартістю 800 гривень”,  -йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 42-річний мешканець Самбора та 34-річний мешканець Самбірського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Фото: xn--80aafeg3bveo.dp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *