ОСТАННІ НОВИНИ

Діти воїнів АТО відпочивали в Угорщині та на Закарпатті

|

Додому повернулось 22 дітей учасників АТО повернулись додому після 6-денного відпочинку на Закарпатті та в Угорщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

діти4

Ідею організувати поїздку виникла під час чергового засідання Асоціації учасників АТО, яке відбулось у Львівському державному університеті внутрішніх справ. А реалізувати задум вдалось завдяки фінансовій підтримці Генеральних консульств Угорщини в Ужгороді та Берегові і Почесного консула Угорщини у Львівській області й Львові Лариси Малех.

Працівники Львівського державного університету внутрішніх справ упродовж усієї подорожі супроводжували діток, розповіли про всі цікаві місця, що їм вдалось відвідати.

«По приїзду на Берегівщину, нас поселили в готелі, де діти займались ранковою зарядкою, харчувались, відвідували соляну печеру, плавали в басейні та грілись у чанах. Ми усі намагались створити для наших маленьких друзів комфортні умови для приємного відпочинку». – ділиться враженнями викладач університету Ірина Євхутич.

Так, у рамках туру, на дітей чекали цікаві екскурсії в сусідню Ніредьгазу (Угорщина). Там вони відвідали популярний у Європі зоопарк та аквапарк, Берегівський краєзнавчий музей, Мукачівський замок, побували на озері Дідово.

Насичений відпочинок дітям припав до душі. Вони із щирими посмішками повернулись у Львів та захоплено ділились враженнями від поїздки із батьками та друзями.

Фото: ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *