ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура веде розслідування через загоряння військової форми на Яворівському полігоні

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону розслідує обставини порушення правил поводження із вибуховими речовинами на Яворівському полігоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

форма

Військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення військовослужбовцями однієї з військових частин Львівщини правил поводження із вибуховими речовинами, що становлять підвищену небезпеку для оточення та заподіяло тілесні ушкодження кільком особам.

Прокуратурою встановлено, що 5 серпня близько 18 год. на території навчально-тренувального комплексу на Яворівщині по звершенню занять із спеціальної підготовки тактичного виконання стрільб при спалюванні залишків пороху від зарядів порушено правила поводження із вибуховими речовинами, що становлять підвищену небезпеку для оточення. У результаті цього троє військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Як повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону М. Верцімага, за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Львівський портал, під час пожежі постраждали підполковник-артилерист і двоє мобілізованих військовослужбовців.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *