ОСТАННІ НОВИНИ

Незрячі велосипедисти прибули до Львова, подолавши 3000 кілометрів

|

До Львова повернувся Всеукраїнський Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участю незрячих людей, який тривав 30 днів Західною та Центральною Україною. Зрячі та незрячі велосипедисти подолали 3000 кілометрів на велосипедах-тандемах. Сьогодні, 7 серпня, у Сенсотеці (Бібліотеці №18, вул. Уласа Самчука, 22) о 16.00 год. відбудеться прес-конференція Велопробігу, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР.

велопроб

Серед спікерів: організатори та учасники велопробігу, партнери та благодійники, які підтримують проект.

Мета проекту – показати українцям, що незрячі люди – рівноправні члени суспільства, а здатність «бачити» виходить далеко за межі фізичного зору.

Під час Благодійного велопробігу будуть зібрані кошти для облаштування у Львові першої в Україні Сенсотеки – простору для дозвілля та неформальної інклюзивної освіти зрячої та незрячої молоді.

Проект підтримали Посольство Америки в Києві, Міністерство соціальної політики України, Львівська міська рада, Українське товариство сліпих, Благодійний фонд Ростислава Мельника, Українське національне об’єднання Канади та інші.

Контакти для ЗМІ: Ольга Фразе-Фразенко, тел. 097 395 65 69, [email protected];

координатор Благодійного велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!» Вікторія Лучка, тел.: +38 093 839 86 74, е-mail: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *