ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівському бронетанковому заводі катастрофічно не вистачає працівників

|

Підприємство завантажено на 100% згідно державного замовлення по ремонту бронетанкової техніки, проте робочих явно бракує. Про це у коментарі кореспонденту Львівського порталу розповів головний інженер Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук.

DSC_5865

 

DSC_5869

За словами інженера, зараз на заводі працює близько 800 осіб і всі вони працюють над ремонтом танків та БМП.

DSC_5871

«Ми працюємо наднормово, з 7.30 до 20.30. Тобто робітники працюють в півтори зміни для вчасного виконання робіт з технікою. Люди працюють по 14 годин за станком, а це дуже важко», – зазначив Андрощук.

DSC_5876

DSC_5878

Водночас, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Василь Лозинський розповів, що невдовзі будуть потрібні ще робочі руки, адже бронетанковий завод планує приступити до масового виробництва автомобілів «Дозор-Б».

дозор

«Сьогодні на заводі уже повна завантаженість роботою. Проте підприємство працює додатково й над виготовленням автомобілів «Дозор-Б», тож потрібно залучити ще 400 осіб. Обов’язково потрібно шукати нові кадри для роботи на заводі. Але це непросто, бо існує проблема в добрих спеціалістів. Таких мало.», – повідомив чиновник.

дозор2

дозор3

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *