ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні не буде параду на День Незалежності

|

Параду військової техніки на День Незалежності не буде. Про це сьогодні, 6 серпня, на брифінгу повідомив Перший Заступник Глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук, передає прес-служба Президента.

День незалежності

За словами Ковальчука, державні заходи заплановані на 23 та 24 серпня. «23 серпня відзначатиметься День Прапора. О 9.00 годині ранку на Софійській площі відбудеться церемонія підняття Президентом Державного Прапора України. У той самий час Прапор буде піднятий в усіх обласних та районних центрах, усіх військових частинах та дипломатичних представництвах»,— зазначив Віталій Ковальчук.

На Софійській площі три дні триватиме виставка прапорів-реліквій, передбачається також проведення меморіальних заходів у Парку Слави. О 12 годині відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам’яті воїнів, загиблих у зоні АТО.

«24 серпня, на День Незалежності, жодного військового параду з залученням техніки не буде. Натомість на Хрещатику відбудеться Марш Незалежності, у центрі якого — особа воїна, захисника нашої країни, того, кому ми завдячуємо нашою свободою. У Марші візьмуть участь учасники АТО, волонтери та інші»,— наголосив Віталій Ковальчук.

Увечері на Майдані Незалежності відбудеться концерт всесвітньовідомого гурту класичної музики «I, culture orchestra» під керівництвом Кирила Карабиця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *