ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонникам цьогоріч роздарують 334 квартири

|

Цього року Держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі виділені кошти загального фонду в обсязі 60 мільйонів гривень. З них прикордонне відомство вже отримало 42,5 мільйони та освоїло 30 мільйонів. Загалом на 2015 рік передбачено виконання робіт на 16 об’єктах житла та здійснення співфінансування Програми Транскордонного співробітництва в розмірі 1,6 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

55

З початку року Державною прикордонною службою України вже розпочато будівництво 5 нових багатоквартирних житлових будинків.

Зокрема в Києві запроектовано будівництво житлового комплексу на площі 1,31 га, а це чотири будинки орієнтовно на 430 квартир. Крім того, завершено проектування 66-ти квартирного будинку в Борисполі та отримано декларацію на початок робіт. В Житомирі заплановано добудувати 11-ти поверховий будинок на 60 квартир, а в Чернігові завершені всі підготовчі роботи до будівництва 80-ти квартирного будинку. Будівництво ще одного будинку розпочато в Хмельницькому. На сьогодні завершується корегування проекту та уточнення технічних умов 9-типоверхового будинку на 36 квартир.

Всього до кінця року в експлуатацію буде введено 8 об’єктів. Зокрема на сьогодні вже введено у експлуатацію та передано на розподіл 48 квартир та 11 кімнат в Чопі, Борисполі та на відділі прикордонної служби «Млачівка» Житомирського загону. Завершено будівництво та розподілено житло в 52-квартирному будинку в Києві. До Дня незалежності буде завершено будівництво та введено в експлуатацію 54-квартирний будинок в Одесі та Харкові на 40 квартир. Також в Харкові в вересні місяці будуть виконані будівельно-монтажні роботи і введено в експлуатацію житлову частину авіаційної ескадрилії на 24 квартири.

Також у листопаді буде завершено виконання робіт та введено у експлуатацію будинок в Борисполі на 48 квартир, а до кінця року планується завершити будівництво 21-квартирного житлового будинку у смт. Дубровиця.

Державна прикордонна служба України продовжує роботу по залученню позабюджетних коштів на будівництво житла для військовослужбовців та членів їх сімей.

Наразі профільними управліннями розроблено та готуються до погодження необхідні документи на 14 земельних ділянок для спільної забудови на землях оборони. Це дозволить додатково отримати біля 600 квартир.

У поточному році до двох земельних ділянок в м. Чернівці та м. Луцьк, де здійснювалося будівництво, додалися ще дві у Хмельницькому та Львові.

На сьогодні за рахунок коштів інвесторів ведеться забудова 5 земельних ділянок та 2 у стадії проектування. Зокрема, у Львові на будівельному майданчику завершується проектування двох житлових будинків на 168 квартир. Будівництво планується розпочати у серпні-вересні 2015 року.

Крім того, ще по двох земельних ділянках у Львові (площа забудови 6 га) та Одесі (площа забудови 5,6 га) інвестори розпочали проектування. До кінця поточного року планується завершити проекти та приступити до будівництва.

Всього у цьому році буде готово 334 квартири та 35 кімнат для військовослужбовців та членів їх сімей.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *