ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримати трьох в’єтнамців

|

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону затримали трьох громадян В`єтнаму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

нелегали

Двох чоловіків та жінку без документів прикордонний наряд зупинив близько третьої години ночі. Зараз стосовно порушників продовжуються перевірочні заходи. Наразі невідомі розповіли, що хотіли потрапити до країн Євросоюзу та є вихідцями з В`єтнаму.

На сусідньому підрозділі, працівники відділу прикордонної служби «Шегині», запобігли порушенню кордону ще одним «шукачем кращої долі», вихідцем із Нігерії. Жінка африканської зовнішності, віком близько 20 років, прямуючи до Польщі, надала на паспортний контроль чуже посвідчення особи на повернення в Бельгію. Як згодом з’ясувалось, нігерійка намагалась видати себе за громадянку Бельгії, яка втратила свій паспорт в Україні і повертається додому. Однак перевіривши документи та бази даних, прикордонники змогли встановити підміну та завадити незаконному перетину кордону. Громадянку затримано в адміністративному порядку для встановлення особи та обставин правопорушення.

Нагадаємо, що операція «Кордон-2015» спрямована на боротьбу з незаконною міграцією та торгівлею людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *