ОСТАННІ НОВИНИ

БойкоFest на Львівщині: кобзарі, художники, атракціони та тир «Вбий падлюку»

|

У рамках Міжнародного Конгресу Бойків в селі Явора Турківського району розпочався масштабний фестиваль БойкоFest, який триватиме до 10 серпня. Організатори запевняють, що це фестиваль в європейському розумінні для тих, хто хоче забути всі свої справи, роботу, будні, приїхати з дітьми та родиною й, що важливо, насичено й економно провести тиждень з легкістю та драйвом, повідомили Львівському порталу в прес-службі ГО «Закарпатська громада».

бойко

На території фестивалю свої виступи вже розпочали майстри фаєр-шоу, діджеї та кобзар Тарас Силенко. Парк атракціонів та інші забави розбавлені мистецькою виставкою художників Львівщини та Закарпаття. Поки діти бавитимуться на різноманітних іграх, їхні батьки зможуть повноцінно відпочити єднанаючись з природою та музикою.

Територія проведення БойкоFest – це  природній амфітеатр, сцена розміщуватиметься в долині, тому звук рівномірно розходитиметься по горах, які її оточуюють.

Також на фестивалі діятиме тир «Вбий падлюку», де охочі зможуть поцілити у мішень із зображеннями сепаратистів. Для любителів екстриму в лісі діятиме круто-похила переправа. Частина коштів буде передана на потреби АТО. Також ви зможете поласувати традиційними бойківськими стравами та стати свідками масштабного вогняного шоу. Вхід на територію фестивалю безкоштовний.

Розпалюванням традиційної бойківської  ватри, виступом хедлайнерів свята театром вогню і світла Dragonfly завершиться цьогорічний фестиваль БойкоFest.

Співорганізатори фестивалю МО «Бойківщина XXI століття», ГО «Закарпастька громада» та ГО «ЗО МГО «Сокіл» підготували для вас багато несподіванок та подарунків.

За програмою фестивалю можна слідкувати у спільноті Facebook та у Vk.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *