ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці АТО ремонтують львівські школи краще, ніж мерія

|

Львівські заклади освіти ремонтують до нового навчального року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

школа

«Зараз триває процес підготовки до початку навчального року. Вже у 72 навчальних закладах ремонтні роботи, які були заплановані на цей рік, виконані. Цього року найбільше було виконано робіт з енергозбереження: це і заміна вікон, і ремонт сантехвузлів. У бюджеті розвитку міського бюджету передбачено 85 млн. грн. на проведення ремонтних робіт. В ці кошти входить і відновлення дошкільних навчальних закладів, ремонт тирів, харчоблоків, спортивних залів, дахів, фасадів шкіл, заміна вікон і сантехвузлів», – розповіла начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Проте директор однієї з шкіл запевняє, що більше користі їм приносять не гроші з бюджету, а допомога небайдужих батьків.

«Зараз, коли до навчання залишається менше місяця, працюють всі – батьки, вчителів, друзі батьків. Це не традиційний збір коштів. У нашій школі є батько, який прийшов з АТО в короткотермінову відпустку і зі своїм другом за тиждень зробили відкоси. Такі приклади надихають», – розповів директор школи №54 Ростислав Пелещишин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *