ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажири можуть заблокували пункт пропуску із Польщею

|

Вчора, 4 липня,  в пункті пропуску «Краковець – Корчова» громадяни під виглядом речей для особистого користування намагаються ввезти велику кількість одноманітних товарів без  оподаткування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Прикордонники

Дванадцять пасажирів рейсового автобуса намагались заблокувати роботу пункту пропуску. Свої дії вони мотивували тим, що перевозять товар згідно з нормами Митного кодексу України (сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 500 євро та сумарна вага яких не перевищує 50 кг).

Разом з тим,  працівники  Львівської митниці ДФС керуються тим, що ця норма застосовується для переміщуються через митний кордон України громадянами товарів для особистих, сімейних та інших потреб, не пов’язаних зі здійсненням підприємницької діяльності.

У своїх діях працівники митниці і надалі будуть діяти виключно в межах законодавства, протидіяти будь-яким спробам ввезти товари без належного митного оподаткування.

Керівництво Львівської митниці ДФС разом з іншими правоохоронними органами вживатиме всіх законних заходів щодо нормального функціонування пунктів пропуску.

Станом на сьогодні, 5 серпня, усі пасажири знаходяться на території пункту пропуску. Їм запропоновано два варіанти виходу із ситуації: заплатити мито або ж повернутися з товаром назад у Польщу. Зараз пункт пропуску працює у звичайному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *