ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розслідують бійку між міліціонерами

|

На Львівщині правоохоронці скерували у прокуратуру матеріали службового розслідування, щодо нанесення тілесних ушкоджень начальником Яворівського райвідділу міліції слідчому цього ж райвідділу були передані у прокуратуру Яворівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Міліція

За даними відомства, за заявою слідчого Яворівського райвідділу міліції щодо нанесення йому тілесних ушкоджень начальником того ж райвідділу міліції, яке сталося 10 липня, головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія ініціював службове розслідування.

За попередніми даними, у заяві отриманій під час розслідування та відомостями, які надійшли з Новояворівської місцевої лікарні і були оприлюднені у засобах масової інформації, а також у інформації, отриманій під час безпосереднього опитування, містяться суттєві розбіжності.

Відтак, матеріали службового розслідування були скеровані до прокуратури Яворівського району для прийняття рішення згідно чинного законодавства України щодо наявності або відсутності складу кримінального правопорушення у діях службових осіб Яворівського райвідділу міліції.

Також, у разі встановлення вини, органи прокуратури прийматимуть рішення щодо притягнення до відповідальності окремих працівників райвідділу у встановленому законом порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *