ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали коня із возом сигарет

|

Прикордонники затримали партію контрабандних цигарок, яку перевозили гужовою підводою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

6

Сьогодні вночі прикордонниками відділу «Грабове» Луцького загону під час спільних заходів з представниками УСБУ у Волинській області було припинено чергову спробу незаконного переміщення сигарет товарів через державний кордон.

При відпрацюванні оперативної інформації про наміри членів протиправного угрупування незаконно перемістити цигарки через Західний Буг, охоронцями кордону було організовано декілька засідок на ймовірних шляхах руху порушників.

Близько опівночі за допомогою тепловізора один з прикордонних нарядів помітив рух до контрольно-слідової смуги гужової підводи завантаженої коробами та двома гумовими човнами. При спробі затримання погонич гужового транспорту намагався втекти з місця правопорушення, але після попереджувальних пострілів вгору зупинився. Ним виявився 46-річний мешканець села Заліси Шацького району Волині. З його слів, невідомі попросили відвезти цигарки до берега річки та за допомогою гумових човнів переправити короби на польську сторону.

7

На правопорушника складено адміністративні документи, а виявлені контрабандні цигарки  на загальну суму близько 220 тисяч гривень передано працівникам фіскальної служби. Міру покарання порушнику вирішуватиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *