ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники АТО зможуть безкоштовно відвідувати матчі «Карпат»  

|

Кожен учасник бойових дій в зоні АТО відтепер зможе безкоштовно відвідувати домашні матчі львівських «Карпат» на стадіоні «Україна». На вході до арени воякам достатньо буде продемонструвати охороні своє посвідчення встановленого зразка. Про це йдеться на сторінці команди у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

im578x383-1331009_1365765

До цієї ініціативи ФК «Карпати» підштовхнуло звернення ГО «Асоціація учасників Антитерористичної операції Львівщини», надіслане до Почесного президента клубу Петра Димінського.

«Звернутися до «Карпат» із цим проханням – це моя ініціатива, а також прохання та пропозиції від моїх колег – вояків із різних підрозділів, які повернулися до Львівської області із зони АТО. Справа в тому, що багатьом хлопцям важко відійти від війни у психологічному плані, тому їм просто необхідно повернутися до нормального життя. Одним із таких методів можуть стати футбольні матчі за участю «Карпат», тим паче, що багато хлопців є фанатами «зелено-білих», у тому числі і я сам. Тому ми вирішили звернутися до клубу із відповідним проханням», – розповів керуючий справами ГО Тарас Маслянка.

Додамо, що для учасників АТО буде виділено один із секторів стадіону.

Нагадаємо, що найближчий домашній поєдинок львівської команди відбудеться у суботу, 8 серпня проти одеського «Чорноморця».

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *