ОСТАННІ НОВИНИ

Ще дві вулиці Львова обладнали велодоріжками

|

На вулиці Волоській облаштували тротуари і велодоріжку, таким чином захистивши їх від автомобілів, які раніше хаотично паркувалися на цьому місці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

2 велодоріжки

Велодоріжка на Волоській – це є продовження великої веломагістралі, яка веде з Сихова до центру міста. Разом із завершенням реконструкції вулиці Стуса і проспекту Червоної Калини сихівчани отримають не тільки новий трамвай, а й можливість за 7-10 хвилин доїхати до центру альтернативним транспортом.

«На вулиці Волоській зробили тротуари та двосторонню велодоріжку, встановили ступці для запобігання нелегального паркування. Ця вулиця теж буде із заспокоєним рухом», – розповів радник міського голови Олег Шмід.

Також Олег Шкіл розповів про ремонті роботи на вулиці Снопківській.

«Вулиця Снопківська буде виходити на сторону протилежного руху по Стуса, тому стало доцільно зробити її односторонньою. Оскільки паралельно буде інтенсивний рух по вул. Свєнціцького та вул. Івана Франка, то вона буде вулицею заспокоєного руху, щоб люди могли спокійно собі гуляти. Вона стала занадто вузькою для двох смуг транспорту, але ми змогли зробити велосипедну контр смугу», – зазначив він.

«Роботи тривали приблизно 20 календарних днів, вклалися у заплановані терміни. На вул. Волоській облаштували тротуари і велодоріжку, переасфальтували саму дорогу. Якщо наступного року буде фінансування, то завершимо тротуари і на Снопківській», – повідомила голова Галицької РА Ірина Іванчина.

Фото: прес-служби ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *