ОСТАННІ НОВИНИ

По Львову їздить автобус з антиукраїнськими написами в салоні

|

У Львові на маршруті №35 їздить автобус з антиакраїнськими написами в салоні, а водію до цього немає діла. Про це повідомила волонтер Ірина Вовк у своєму Фейсбуці, передає кореспондент Львівського порталу.

77

74«А знаєте що, у Львові, виявляється, досить і своєї вати. На фото обписана львівська маршрутка №35. Коли попросилася вийти на своїй зупинці, водія запитала, чи він бачив написи і розуміє, про що вони, він відповів «ну і шо?», сказала, давайте, щось із тим зробимо, він підвищеним голосом відповів – «мені всеодно, то не моя маршрутка… ви виходите чи нє?». Я не знаю, чи це єдине маршрутка з такими написами, але може хтось підкаже, до кого би звернутися, щоб сказати про це керівництву.

75

76

От поки у Львові і в інших тилових містах буде стільки улибанської бидлоти, яка це пише (тільки не треба одразу спихувати на біженців з Донбасу, може, і вони, але зовсім не факт, тим паче, написи українською), і стільки байдужих, які на це закривають очі, до тих пір ми не поборемо ворога. Там хлопці все витримають, нам би тут на все не забити…», – написала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *