ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала третя хвиля навчання нових поліцейських

|

Сьогодні, 3 серпня, на базі Львівського державного університету внутрішніх справ стартувала «третя хвиля» навчання кандидатів, що успішно пройшли відбір у нову патрульну службу м. Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі університету.

поліція

Ряди слухачів поповнили 142 новобранці, і відтепер професію патрульного опановує 551 особа.

Привітав майбутніх поліцейських з початком освітнього процесу начальник інституту післядипломної освіти та заочного навчання ЛьвДУВС полковник міліції Віктор Ковальчук.

«Сьогодні ви зробили старт, проте, як показує практика, до фінішу ще потрібно дійти. Тому щиро бажаю усім вам натхнення, успіху та благополуччя», – сказав він.

Віктор Ковальчук також розповів, що на днях слухачам першого та другого потоків видали навчальну форму (сині футболку та кепку), і новобранці також невдовзі її отримають. Опісля методисти кожної з п’яти груп ознайомили слухачів з їхнім розпорядком дня, переліком дисциплін, показали навчальні аудиторії, де від сьогодні хлопці та дівчата здобуватимуть необхідні знання та навички.

Охочим стати новими українськими поліцейськими варто знати, що до кінця подачі анкети залишилось всього 4 дні. Тож, якщо ви ще не встигли подати анкету, можете зробити це на сайті Міністерства внутрішніх справ України у рубриці «Моя нова поліція».

Основні вимоги, які висуваються до кандидатів на навчання: вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність водійського посвідчення категорії «В», відсутність судимості та прагнення до якісних змін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *