ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ліквідують незаконну рекламу

|

У четвер, 30 липня,  працівники КП «Адміністративно-технічне управління» проводили демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без дозволів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

reklama

Процес демонтажу розпочався з вул. Мельника і продовжився на вул. Героїв УПА та Науковій.

«З початку 2015 року у місті Львові демонтовано 2200 рекламних конструкцій та вивісок. Станом на сьогодні, планується демонтувати близько 40 конструкцій, це залежить від швидкості роботи. Порівняно з попереднім 2014 роком, у Львові збільшилась кількість непогоджених рекламних носіїв приблизно вдвічі. Це пов’язано з тим, що серед підприємців зростає тенденція не подавати відповідний пакет документів для погодження вивіски чи отримання дозволу на зовнішню рекламу», – розповів керівник відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» Андрій Барилко.

Зазначимо, що право власності на демонтовану конструкцію місту не переходить. Підприємець безперешкодно може забрати свою вивіску чи засіб зовнішньої реклами, надавши відповідну заяву та відшкодувавши понесені КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *