ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці перекрили канал наркотрафіку на Львівщині

|

Працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області затримали вісім наркоторговців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ШУМВС України у Львівській області.

наркотики

З затриманих шестеро – львів’яни, ще двоє – мешканці Перемишлянського та Жидачівського районів.

«Документування злочинної діяльності цієї групи проводилось чотири місяці. За цей час ми встановили більше 150 епізодів реалізації наркотичних засобів. В ході проведення спецоперації по локалізації групи, було вилучено тридцять нарковмісних таблеток – це триста доз, марихуану, двадцять мобільних телефонів, частина з яких крадені та травматичний пістолет з набоями», – розповів начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав для зловмисників міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *