ОСТАННІ НОВИНИ

Як миють львівські трамваї та тролейбуси

|

З 15 червня 2015 року працівниць-мийниць ЛКП «Львівелектротранс» об’єднали в один структурний підрозділ – дільницю прибирання рухомого складу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

3

Загалом, 22 працівниці відмивають вагони в трамвайному і тролейбусному депо. На денній зміні працюють 2 мийниці, а на нічній – 5 працівниць. В середньому 1 мийниця в нічну зміну прибирає 12-13 вагонів.

1

2

4

5

6

8

«Коли трамвай чи тролейбус заїжджає в депо, догляд та вологе прибирання починається як з середини, так і ззовні вагону. Насамперед з вагонів змивають пил струмом води, потім мийниці щітками протирають зовнішні поверхні вагонів. Далі ретельно працівниці обробляють салони вагонів. Вони використовують для прибирання як автоматичну мінімийку Karcher, так і звичайний порохотяг. Особливу увагу звертають на поручні, сходи, крісла в салоні, обов’язково здійснюють дезінфекцію вагону. В тролейбусному депо також працює миюча машина: під струмом води автоматичні щітки миють зовнішню частину вагону. Далі справа за працівницями – вони протирають підлогу в салоні, двері, вікна», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *