ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці оголосили війну бабцям на тротуарах

|

У Трускавці міська влада вирішила боротися з вуличною торгівлею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Трускавецької міської ради.

трускавець
Як повідомила начальник інспекції з благоустрою Надія Марущак, працівники інспекції спільно з працівниками міліції з 28 липня відповідно до розпорядження міського голови двічі на день проводять рейди на вул. Стебницькій з метою ліквідації та запобіганню виникненню стихійної торгівлі. Проведені рейди уже дали позитивні результати – вуличну торгівлю ліквідовано.

Нагадаємо, що міська рада затвердила схему розташування міні-ринків для торгівлі сільськогосподарською продукцією у мікрорайонах міста: на вулицях І. Мазепи, В. Стуса, Стебницькій та П. Сагайдачного. Хоча ринків у Трускавці не бракує, сільськогосподарську продукцію можна продавати лише у «Славутичі». Вартість оренди торгівельного місця тут «кусається». Тому ті, хто продає власноруч вирощену городину, молоко та сир, облюбували собі місце на Стебницькому кільці біля магазину «Болоння». Або на дорозі неподалік продуктового ринку.

У мікрорайонах міста також продають продукти просто на асфальті. Ціни тут значно нижчі, аніж у «Славутичі». Мешканців такий сервіс, звісно, не надто влаштовує, але не завжди є час і бажання йти на закупи на продуктовий ринок. Та й стихійна торгівля з землі як така місто-курорт не прикрашає. Тож облаштування міні-ринків у мікрорайонах міста додасть комфорту і зручності трускавчанам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *