ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи розпочали полювання на українських військових журналістів

|

Російсько-терористичні війська, які окупували частину Донбасу полюють не лише на українських військових, а й військових журналістів, які виконували свою роботу в найгарячіших точках зони АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

33

За інформацією військового журналіста МОУ Тарася Греня, мало не всі журналісти регіональних медіа-центрів, центральної телерадіокомпанії, військових видань, а також журналістів цивільних видань, що працюють на фронті з перших днів агресії РФ, розшукуються не ким не будь, а бойовиками. І занесені до списків так званого «трибуналу ДНР».

На думку військового журналіста Володимира Скоростецького, таргани бояться світла, а злочинці правди про їх звірства на Сході України.

«Це жалюгідна спроба психологічного тиску на журналістів, що розповідають правду про злочини путінських найманців на Донбасі. Але це не змусить мене казати брехню про їх дії. Більше того, я впевнений, що і я особисто, і мої  бойові побратими будуть продовжувати свою професійну діяльність до настання нашої перемоги. Ми не лише працівники преси, але й солдати своєї країни… Всі ми знаємо, що таргани бояться світла, а злочинці правди про їх звірства на Сході України. А японські воїни-самураї в своїх мемуарах писали, що найкраще визнання для солдата, це визнання його доблесті ворогом», – прокоментував розміщення своєї світлини військовий журналіст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *