ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи обстріляли селище на Луганщині. Постраждала бабуся і хлопець

|

У смт. Тошківка Попаснянського району Луганської області внаслідок обстрілу російськими бойовиками отримали поранення 23-річний чоловік і 80-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

ато

Населений пункт знаходиться більше ніж за 10 км від лінії розмежування, обстріл відбувся о 02:30. У результаті осколкове поранення отримав 23-річний хлопець, за словами батьків, його врятував журнальний стіл, у який влучила основна частина осколків.

У сусідньому будинку на 80-річну бабусю висипалася покрівля, вона отримала поранення обличчя. Також було пошкоджено шість будинків, з них три розбиті вщент. На деяких вулицях перебито лінії енерго- та газопостачання. Ведуться відновлювальні роботи.

«Останній обстріл тут був більше ніж три місяці тому. У селищі довгий час панувала тиша. По приїзді в обласну адміністрацію, ми будемо вирішувати питання надання термінової компенсації постраждалим”, – відзначив заступник голови Луганської ОДА Михайло Пухтаєвич.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *