ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть серійного грабіжника, що вдруге "сидить"

|

Працівники Дрогобицького міського відділу міліції скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо зловмисника, котрий пограбував магазин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у львівській області.

суд

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2013 році 29-річний мешканець Пустомитівського району відкрито заволодів продуктами харчування та іншими товарами у магазині одного з сіл Дрогобицького району.

Це вже не перший злочин, вчинений зловмисником. У 2010 році він був засуджений  Жовківським районним судом до трьох років позбавлення волі за розбій, проте, відбувши покарання, на шлях виправлення не став, скоївши новий злочин – пограбування. Тоді Франківський районний суд виніс рішення – призначити злочинцю покарання у вигляді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, у період між відбуваннями покарань, зловмисник скоїв ще один злочин – пограбував магазин у одному з сіл Дрогобицького району.

Матеріали кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України, скеровано на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *