ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові заслуховують кандидатів на посаду головного фіскала області

|

Сьогодні, 30 липня у Львові розпочався відкритий процес заслуховування кандидатів для призначення на посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

podatkova-1

Львівщина стала першою з усіх регіонів України, де громадськість домоглась прозорого обрання керівника цього відомства.

Відповідний наказ “Про проведення відбору” підписав 28 липня голова ДФС Роман Насіров. Відтак, Комісія у складі представників ДФС України, Львівської ОДА, а також громадських організацій сьогодні розпочала відкриті слухання усіх кандидатів, які подали документи та виявили бажання взяти участь у конкурсі на посаду головного податківця Львівщини.

Члени Комісії разом із громадськими активістами заслухають кожного із претендентів, зокрема їх концепцію, цілі, завдання та бачення розвитку Фіскальної служби Львівщини. Опісля слухань вони проголосують за найдостойнішого кандидата, враховуючи об’єктивні зауваження та думку громадськості. У кінцевому результаті Комісія рекомендуватиме голові ДФС призначити особу, яка отримала найбільшу кількість голосів.
Загалом зареєстровано 16 осіб, які претендують зайняти цю посаду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *