ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові здають в оренду 10 нежитлових приміщень

|

Управління комунальної власності повідомляє про намір передати в оренду десять об’єктів нерухомого майна Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

78

За даними відомства, в оренду пропонується 10 об’єктів нерухомого майна. Це нежитлові приміщення Галицького, Личаківського та Франківського районів.

Зокрема, підвал, площею 17,9 кв. м на вул. Зарицьких, 6; мезонін – 54,5 кв. м на вул. І.Рутковича, 5; підвал – 33,7 кв. м на вул. С.Бандери, 22; підвал – 18,1 кв. м на вул. Б.Лепкого, 12; підвал – 17,8 кв. м на вул. Пекарська, 40; підвал – 25,0 кв. м на вул. Г.Смольського, 8; цоколь – 38,7 кв. м на вул. М.Лисенка, 14-14-а; цоколь – 9 кв. м на вул. К.Левицького, 112-а; напівпідвал – 16,9 кв. м на вул. Здоров’я, 4 та нежитлові приміщення 1-го поверху, площею 63,8 кв. м (у тому числі 33,4 кв. м у спільному користуванні), на вул. Скісній, 1.

Особи, які бажають отримати зазначені об’єкти нерухомого майна у користування на підставі договору оренди, повинні повідомити до 8 серпня включно про свій намір укласти договір оренди способом скерування заяви про укладення договору.

Заява повинна обов’язково  містити пропозицію про цільове використання об’єкта та термін, на який укладається договір оренди. До заяви потрібно долучити:

  1. Для фізичних осіб – засвідчена заявником копія паспорта громадянина України – (1, 2, 11 сторінки).
  2. Для професійних творчих працівників – засвідчена заявником копія паспорта громадянина України – (1, 2, 11 сторінки) та копія диплому про освіту або членського квитка члена творчої спілки.
  3. Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців – засвідчена заявником копія паспорта громадянина України – (1, 2, 11 сторінки), витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (оригінал/копія, посвідчена нотаріально).
  4. Довідка про відсутність справи про банкрутство.

У разі надходження двох і більше заяв, управління комунальної власності департаменту економічної політики оголошує конкурс на право оренди у порядку, встановленому чинним законодавством України.

77

Докладнішу інформацію можна отримати за тел.: +38 (032) 297 55 15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *