ОСТАННІ НОВИНИ

Собака-прикордонник «винюхав» наркотики у водія «Деу»

|

Сьогодні, 28 липня, чотирилапий помічник прикордонників у Лисичанську допоміг затримати порушника, що пробував проїхати через пункт пропуску з наркотиками. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ ДПС України.

пес

Військовослужбовці разом зі своїми чотирилапими помічниками були направлені до Донецької та Луганської областей для посилення оглядової роботи, а також з метою виявлення наркотичних засобів,  зброї,  боєприпасів, вибухових речовин.

Завдяки чотирилапим друзям прикордонникам вже неодноразово вдавалося виявити предмети, заборонені для переміщення через лінію розмежування. Так, нещодавно, під час перевірки автомобіля «КІА», що прямував за маршрутом Донецьк – Краматорськ, в багажному відділенні за допомогою службової собаки Альфа було виявлено 2 – штик-ножі часів Великої вітчизняної війни та макет пістолета Вальтер.

А сьогодні службовий собака Чарлі зміг навіть винюхати близько 2 грам наркотичної речовини. Під час перевірки автомобіля «Деу», який прямував через контрольний пункт в’їзду/виїзду «Лисичанськ», спрацював службовий собака. В ході  огляду  у чоловіка в гаманці було виявлено декілька грам наркотичної речовини, попередньо амфетаміну. Затриманого передали представникам МВС.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *