ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний батько ледь не зарубав сина сокирою

|

У Яворівському районі нетверезий чоловік під час сімейного конфлікту наніс кілька ударів сокирою своєму сину. За цим фактом розпочато досудове розслідування за статтею 125 Кримінального кодексу України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

сокира

25-річного потерпілого було доставлено до лікарні з діагнозом: рубана рана лівого плеча, рубана рана пальця правої руки та забій лівого плеча.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 25 липня близько 17.30, у одному з сіл району між родичами виникла сварка, під час якої батько схопив сокиру та наніс своєму сину кілька рубаних ран.

«За словами потерпілого, його батько перебував у стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками виникла сварка, під час якої батько раптово схопив сокиру та наніс йому кілька ударів»,- повідомив начальник Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Муха.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *